Fragus Care -takuu

Fragus Warranty Finland Oy

Fragus Warranty Finland Oy on Ab Svensk Bilgarantin 100%:sesti omistama tytäryhtiö. Tarjoamme autoliikkeille, maahantuojille ja rahoitusyhtiöille erilaisia autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyviä oheispalveluita, kuten huolenpitosopimuksia, autokantojen hallinnointipalveluja, kuntotarkastuspalveluita, sekä muita autokauppaan liittyviä oheispalveluja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, sekä Tanskassa. Suomen toiminnat olemme aloittaneet vuonna 2007.

Takuu

Myönnämme tehdylle kuntotarkastukselle 12kk/20 000km takuun. Sitoudumme korjaamaan ne osat, jotka rikkoutuvat takuuaikana vikaa edeltävään kuntoon, mikäli rikkoutuneelle osalle on takuu myönnetty. Auton käyttäjän vastuulla on huoltaa ja ylläpitää autoa huolto- ja käyttöohjekirjan mukaisesti, jotta takuu pysyy voimassa.

Valikoituja laatuyksilöitä

Alle 7-vuotiaalle ja alle 170tkm ajetuille ja tarkastetuille autoillemme myönnämme Fragus Care -takuun. Kun valitset Care Special kuntotarkastetun auton itsellesi, tiedät tehneesi hyvät autokaupat.

Saat tarkastuslomakkeen mukaasi

Saat kopion tehdystä kuntotarkastuksesta mukaasi. Siitä näet kuinka laaja tarkastus autolle on tehty, sekä koska auto on viimeksi huollettu ja koska se pitää seuraavan kerran huoltaa.

Yksilöity takuutodistus

Saat myös kirjallisen takuutodistuksen. Siihen on yksilöity tarkastettu autosi, sekä siitä löytyy myös täydelliset takuuehdot.

Takuukorjaukset

Vaikka auto on tarkastettu huolellisesti on olemassa mahdollisuus, että autoon tulee jokin vika. Apua saat siinä tilanteessa Fragukselta. Ole yhteydessä meihin niin ohjaamme sinut korjaamolle, joka selvittää mistä vikatila johtuu. Kun vika ja sen aiheuttaja on saatu selville, voimme ilmoittaa sisältyykö sen korjaus takuuseen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Olen ostanut kolme viimeisintä autoa Oivanpojalta ja jatkossakin tulen varmasti asioimaan tutussa ja asiantuntevassa liikkeessä seuraavankin autonvaihdon yhteydessä. Hinta-/laatusuhde kohdillaan ja palvelu parasta A-luokkaa ehdottomasti.

- Esko, 54v

Oletko sinäkin myymässä tai ostamassa autoa?