Oivanpoika

Vaihtoautot Iisalmi

Tervetuloa vilpittömille kaupoille Oivanpoikaan

Myymämme autot ovat tarkoin valittuja nuorehkoja pääosin Saksalaisvalmisteisia vaihtoautoja. Meillä on vankka kokemus vaihtoautoista.

Kaikki vaihtoautomme käyvät asiakkaalta tullessaan lävitse kattavan kuntotarkastuksen, josta sinä asiakkaana saat kirjallisen kuntotarkatuslomakkeen autosi mukaan vahvistuksena sen loistavasta kunnosta ja siksi myönnämmekin näille kuntotarkastetuille autoillemme 1v./20tkm kattavan takuun**

(**takuun saatavuus voi vaihdella autokohtaisesti, kysy tarkemmin myyjältäsi)

 

Vaihtoautot kotiin toimitettuna – Oivanpojan kanssa teet yksinkertaisesti Erityisen Hyvää Autokauppaa!

Tervetuloa vaihtoautokaupoille! Oivanpojan autovalikoimasta löydät laajan valikoiman laadukkaita vaihtoautoja. Vaihtoauton ostaminen meiltä on aina varma valinta, sillä myymme vain autoja, jotka täyttävät omat laatuvaatimuksemme.

Jos tarvitset lisätietoja vaihtoautoista niin ota yhteyttä suoraan myyjiimme puhelimitse

Seppo Rytkönen 045 1240000 tai Joni Husso 045 1240001 tai sähköpostilla: myynti@oivanpoika.fi.

Vaihtoautot turvallisesti ja oman maksukyvyn mukaan

Takuu

Alle 7-vuotiaalle vaihtoautolle ja alle 170tkm ajetuille ja tarkastetuille vaihtoautoillemme myönnämme Fragus Care -takuun. Kun valitset Care Special -kuntotarkastetun auton itsellesi, tiedät tehneesi hyvät autokaupat. Myönnämme tehdylle kuntotarkastukselle 12kk/20 000km takuun. Sitoudumme korjaamaan ne osat, jotka rikkoutuvat takuuaikana vikaa edeltävään kuntoon, mikäli rikkoutuneelle osalle on takuu myönnetty. Auton käyttäjän vastuulla on huoltaa ja ylläpitää autoa huolto- ja käyttöohjekirjan mukaisesti, jotta takuu pysyy voimassa.

vaihtoautot-netistä

Rahoitus helposti meiltä

A1-Osamaksurahoituksen saat käymällä liikkeessämme. Kun olet löytänyt mieleisesi ajoneuvon, myyjä hoitaa luoton hakemisen ja avaamisen puolestasi. Maksat vain käsirahan tai annat nykyisen ajoneuvosi vaihdossa. Saatavana myös yrityksille.

Olen ostanut kolme viimeisintä autoa Oivanpojalta ja jatkossakin tulen varmasti asioimaan tutussa ja asiantuntevassa liikkeessä seuraavankin autonvaihdon yhteydessä. Hinta-/laatusuhde kohdillaan ja palvelu parasta A-luokkaa ehdottomasti.

- Esko, 54v

Oletko sinäkin myymässä tai ostamassa autoa?